Médiamegjelenések

Bíróság előtt a bűnszervezet tagjai.
Műszaki vizsgabiztosok, ügyintézők, céges flottakezelők álltak a bíróság előtt az 58 vádlottas gigaügyben.
Nem akart senkit megölni - ezt mondta a vádlott a bíróságon.
Játéknak tűnt, nem akart megölni senkit. Ezt mondta a bíróságon az a csörögi férfi, aki Molotov-koktélokat dobott egy házra, amiben volt szerelme és családja lakott.
Így ugorhat a jogsid anélkül, hogy autóba ülnél
Nem történt erőszak, megszüntették a nyomozást a férfi ellen, akit korábban azzal gyanúsítottak, hogy erőszakoskodni próbált egy 12 éves kislánnyal Budapesten.
Szabadlábon védekezhet a kislány feltételezett támadója. Vasárnap fogtak el egy 19 éves fiatalt, akiről egy 12 éves kislány azt állította, hogy erőszakoskodott vele az utcán.
Váratlan részletek a budapesti utcán egy 12 éves lánnyal erőszakoskodó fiatal ügyében.
Fordulat a 12 éves kislánnyal hírbe hozott férfi ügyében.
Az első fokon kiszabott 3 év letöltendő börtönbüntetést 1 év négy hónap felfüggesztett szabadságvesztésre enyhítette a másodfokú bíróság.
Első fokon három év börtönbüntetésre ítélték a férfit, de a másodfokú bíróság mindezt egy év négy hónapos börtönbüntetésre enyhítette
Az elsőfokon kiszabott, három év letöltendő szabadságvesztés helyett csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott
Az önmagát doktornőnek kiadó fiatalembert kuruzslásért három hónap börtönbüntetésre ítéltek, igaz a végrehajtását két évre felfüggesztették.

Vegye fel velem a kapcsolatot!

Jelen üzenetem megküldésével egyidejűleg az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR feltételei szerint kezelheti.