Bemutatkozás

Dr. Kakuk Zoltán Dániel

Ügyvéd

Tisztelt Érdeklődő!


Dr. Kakuk Zoltán Dániel egyéni ügyvéd vagyok, kizárólag büntetőügyekkel foglalkozom. Jogi diplomámat 2013-ban a Miskolci Egyetem, Állam- és Jogtudományi Karának jogász szakán szereztem „cum laude” minősítéssel. Jelenleg a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja vagyok, irodám székhelye pedig Budapest belvárosában, közlekedési szempontból is kiváló, központi helyen, bíróságokhoz közel, az V. kerületben található.


Tanulmányaim befejezését követően – már ügyvédjelöltként is - kizárólag büntetőjoggal foglalkoztam, amely gyakorlatilag meghatározta ügyvédi praxisom alapjait. Terhelti és sértetti oldalon is, hazai és külföldi személyeknek egyaránt ellátom büntetőjogi képviseletét. Tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezem.


Honlapom főoldalán, és a szakterületek menüpont alatt részletesebben tájékozódhat a szakterületeimről és tevékenységi köreimről.


Alapvető célkitűzésem, hogy Ügyfeleim számára minőségi és magas szakmai színvonalú büntetőjogi képviseletet biztosítsak. Egy Ügyfél akkor lehet elégedett, ha mindezt a jogi képviselet ellátása során megkapja, és tisztában van magatartása összes lehetséges (jog)következményével. Ebből adódóan az ügyfél-ügyvéd közötti bizalom kialakulásának elengedhetetlen feltétele az őszinteség.


Ehhez kapcsolódóan kérem, engedje meg, hogy az egyik ügyvéd kollégám - részben kiegészített - gondolataival zárjam a bemutatkozásom: „Irodámban az Ügyfél minden esetben – legyen az bármennyire rossz is - őszinte és egyenes tájékoztatást kap, s nem pedig olyat, amelyet elsősorban hallani szeretne.” Ettől függetlenül persze munkám során gyakran előfordul, hogy a kettő keresztezi egymást.


Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal a honlapomon található elérhetőségeim valamelyikén!


Tisztelettel,


dr. Kakuk Zoltán Dániel

ügyvéd